Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: "Vladimir Putin merge în linie dreaptă către statutul de criminal de război"

Radu Tudor: "Vladimir Putin merge în linie dreaptă către statutul de criminal de război"

Analistul militar Radu Tudor spune că preşedintele rus Vladimir Putin merge în linie dreaptă către statutul de criminal de război, dar câtă vreme nu va părăsi Rusia orice şansă de a-l vedea arestat şi undeva într-o închisoare este foarte slabă.

Radu Tudor: "Vladimir Putin merge în linie dreaptă către statutul de criminal de război"
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2022   •   13:47

"Nu cred că Vladimir Putin va mai părăsi teritoriul Federaţiei Ruse până la sfârşitul vieţii sale. Asta se va confunda şi cu sfârşitul mandatului său, pentru că are un mandat pe viaţă, ca orice dictator. 

Va fi destul de uşor de întocmit un dosar de crime de război, atât pentru Vladimir Putin cât şi pentru restul autorităţilor care au aprobat acest război", a spus Radu Tudor.

"Există deja sute de probe video, audio şi alte informaţii şi documente puse la dispoziţie de statul ucrainean dar şi de întreaga mass-media.

Vladimir Putin merge în linie dreaptă către statutul de criminal de război, dar câtă vreme nu va părăsi Rusia orice şansă de a-l vedea arestat şi undeva într-o închisoare este foarte slabă", a mai spus Radu Tudor la Antena 3.

Război în Ucraina | Rusia atacă Ucraina cu rachete de croazieră lansate din Marea Neagră și Marea Caspică | Antena 3 transmite LIVE 24 din 24

Mai mult de o cincime din cele 44 de milioane de persoane care trăiau în Ucraina înainte ca Rusia să invadeze ţara, luna trecută, au fost mutate în interiorul ţării sau au fugit în alte ţări, potrivit estimărilor Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Milioane de oameni din Ucraina se confruntă zilnic cu o luptă pentru supravieţuire, în timp ce oraşele afectate puternic de lupte sunt sărace în alimente, nu au apă curată, nu au acces la asistenţă medicală şi funcţionează fără căldură şi electricitate.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin radu tudor
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close