Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat a semnat SECRETIZAREA salariilor în Ministerul Sănătăţii. Vezi ce documente nu mai sunt publice

Raed Arafat a semnat SECRETIZAREA salariilor în Ministerul Sănătăţii. Vezi ce documente nu mai sunt publice

Raed Arafat a semnat SECRETIZAREA salariilor în Ministerul Sănătăţii. Vezi ce documente nu mai sunt publice
de O.P.    |    10 Oct 2013   •   06:23

Salariile şi rapoartele de control şi audit de la Ministerul Sănătăţii au fost secretizate. Printr-un ordin de ministru dat la începutul lunii august, semnat de Raed Arafat şi publicat în Monitorul Oficial, au fost secretizate o serie de documente care, în mod normal, sunt publice.

Printre informaţiile secretizate potrivit Ordinului 964 din 6 august 2013 publicat luni in Monitorul Oficial se numără  Statele de funcţii şi statele de plată ale angajaţilor din minister, rapoartele de control şi audit precum şi listele de inventariere a bunurilor.

Nu vor mai fi publice nici sesizările, reclamaţiile sau petiţiile, registrul de intrare-ieşire a corespondeţei şi actelor emise de ministrul sănătăţii sau procesele verbale de constatare a contravenţiilor.

De asemenea nu va mai putea fi accesat nici registrul de înregistrare a avizelor şi autorizaţiilor şi nici referatele care stau la baza aprobării actelor normative.

De regulă, instituţiile publice, în cazul unor documente care conţin date cu caracter personal, cum sunt rapoartele de control şi audit sau procesele verbale de constatare a contravenţiilor, înmânau persoanelor interesate copii ale documentelor respective, în care nu apăreau datele cu carater personal.

Secretarul de stat Raed Arafat nu şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la aceste documente care au fost integral secretizate.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close