Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: Avem un caz prioritar cu o femeie gravidă. Facem exact ce am făcut în fiecare an

Raed Arafat: Avem un caz prioritar cu o femeie gravidă. Facem exact ce am făcut în fiecare an

Raed Arafat: Avem un caz prioritar cu o femeie gravidă. Facem exact ce am făcut în fiecare an
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2014   •   19:23
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, la Antena 3, că sunt foarte multe acţiuni în care autorităţile sunt angrenate şi că prioritatea este o gravidă din Robeasca, Buzău. 
 
"Au fost mai multe tentative să ajungem la doamnă, într-una dintre ele s-a folosit o şenilată. Acum sunt angrenate alte dispozitive. Se încearcă şi pe altă rută. Esenţial este să se ajungă cât mai repede. Are o moaşă lângă ea, pe care am pus-o în legătură cu un doctor, toate eforturile noastre sunt conjugate spre acest caz, care este, într-adevăr, important", a explicat Arafat. 
 
Secretarul de stat a explicat că astfel de acţiuni au avut loc ori de câte ori a fost nevoie şi că tragedia din Munţii Apuseni nu a mobilizat autorităţile în plus faţă de ritmul normal.
 
"Eu nu consider că ce facem acum este pentru că a fost situaţia care a fost în Munţii Apuseni. Suntem obişnuiţi să reacţionăm aşa şi întotdeauna armata a intervenit şi a ajutat. Una dintre aceste şenilate a deservit anul trecut Botoşani şi a salvat peste 30 de vieţi. 5 şenilate am primit de la OMV - Petrom şi numărul lor s-a triplat. CJ-urile au achiziţionat astfel de şenilate, pentru că au văzut eficienţa unui astfel de vehicul. Situaţia o cere."

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close