Ce spune Raed Arafat despre concediile în străinătate? Care este cea mai sigură destinație de vacanță

de L.D.    |    09 Iun 2020   •   09:53
Ce spune Raed Arafat despre concediile în străinătate? Care este cea mai sigură destinație de vacanță Hepta

Secretarul de Stat, Raed Arafat, este de părere că anul acesta românii ar trebui să își petreacă vacanțele în România, atât pentru a se proteja de coronavirus, cât și pentru a sprijini turismul intern şi pentru a evita situaţia în care ar putea fi nevoiţi să stea în izolare la întoarcerea în ţară.

"Mesajul meu către toți este să se concentreze pe turism intern, pentru că este nevoie să sprijinim turismul intern, care a suferit. Turismul intern ar fi ținta numărul 1 pentru oricine care nu vrea să se complice, nu vrea să iasă și să vadă că au apărut probleme. Este posibil oricând, apare un focar, pe când, în țară, e mult mai ușor. Ești în țară, dacă apare ceva e mult mai ușor să-ți rezolvi problema.  În faza asta, poate că turismul cel mai recomandat este turismul intern și, din fericire, avem și munte, avem și mare, avem foarte multe posibilități de turism", a declarat Raed Arafat la TVR.

Acesta a mai menționat că este imposibil ca românii să revină la o normalitate totală începând cu 15 iunie. 

”Poate că nu cu toate restricțiile în ea. Dacă nu va fi stare de alertă, trebuie să vedem care e modalitatea. Dacă lăsăm totul și spunem că totul se întoarce la normalitatea de înaintea virusului, eu cred că aici comitem o greșeală majoră. Dar soluția rămâne la nivel politic, pentru că noi nu putem din 15 iunie să revenim la o normalitate totală!”, a declarat Raed Arafat

Parteneri
sati
x close