Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, despre accidentul cumplit din Neamț: „Se caută trupurile celor două persoane dispărute”

Raed Arafat, despre accidentul cumplit din Neamț: „Se caută trupurile celor două persoane dispărute”

Raed Arafat, despre accidentul cumplit din Neamț: „Se caută trupurile celor două persoane dispărute”
Sursa foto: foto- Antena 3
05 Apr 2018   •   08:41

Un accident cumplit a avut loc la Neamț, în urma căruia șapte persoane și-au pierdut viața, iar alte două au fost date dispărute. O singură persoană a reușit să se salveze. Microbuzul în care se aflau cele zece persoane a căzut în râul Bistrița. 

„A fost declanșat planul roșu de intervenție în județul Neamț. Și scafandrii au venit la fața locului, care au efectuat căutări în apă. Sunt în jur de șapte victime. Prima a fost scoasă de către scafandru, iar celelalte au fost scoase după. O persoană dintre cele prezente în autobuz a reușit să se autoevacueze și a fost preluată de o ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt de la ISU Neamț pentru Antena 3.

Raed Arafat spune că operațiunea de găsire a celor două persoane dispărute este în desfășurare, dar că, din păcate, nu mai există nicio șansă ca acestea să fie în viață.

„La acest moment se caută trupurile celor două persoane dispărute. O să vedem dacă se va reuși găsirea lor pentru că e posibil să nu mai fie în zona în care s-a prăbușit microbuzul. Șapte au decedat și e o singură persoană care a scăpat. Astea sunt informațiile. Nu se află printre ei copii sau minori. Persoanele care vor fi găsite clar nu mai au nicio șansă. Să vedem dacă scafandrii vor reuși să-i găsească”, a spus Raed Arafat. 

×
Subiecte în articol: accident Neamţ Bistriţa persoana Raed Arafat
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close