x close

Raed Arafat, la Sinteza zilei: Am fost la Budapesta, la o întrunire oficială a NATO. Dacă eram în ţară, sunam eu la 112

de A.M.P    |    23 Ian 2014   •   00:09

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a afirmat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza zilei", că motivul pentru care nu a putut interveni direct în operaţiunile de salvare din munţii Apuseni a fost acela că a participat la o întrunire oficială a NATO, în Ungaria, planificată cu mult timp înainte.

Raed Arafat a afirmat la Antena3 că se afla la Budapesta, la Centrul Medical de Excelenţă NATO, unde a condus o delegaţie din România, în vederea unei colaborări care presupune pregătirea personalului NATO, pe anumite domenii, la Târgu Mureş.

Raed Arafat a povestit că a aflat despre accident de la doctorul Irinel Popescu, care fusese la rândul său sunat de medicul supravieţuitor al accidentului, Radu Zamfir. După acest telefon, secretarul de stat a sunat autorităţile competente, printre care se numără şeful IGSU Ion Burlui şi ministrul MApN Mircea Duşa.

"Dacă eram în ţară sunam la 112", a afirmat Raed Arafat, care a confirmat că în acel moment se afla în Ungaria.

Raed Arafat a afirmat la Antena3 că se afla la Budapesta, la Centrul Medical de Excelenţă a NATO, unde a condus o delegaţie din România, în vederea unei colaborări care presupune pregătirea personalului NATO, pe anumite domenii, la Târgu Mureş.


Avionul SMURD este în revizie

Secretarul de stat a confirmat în emisiune informaţia potrivit căreia avionul SMURD se afla în revizie, demonstrând acest lucru cu documente de la Inspectoratul General de Aviaţie.Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati