Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, mesaj cutremurător: ”Am tot transmis mesaje de condoleanțe când au murit oameni nevinovați”

Raed Arafat, mesaj cutremurător: ”Am tot transmis mesaje de condoleanțe când au murit oameni nevinovați”

Raed Arafat, mesaj cutremurător: ”Am tot transmis mesaje de condoleanțe când au murit oameni nevinovați”
Sursa foto: Foto: Raed Arafat/facebook
22 Aug 2016   •   09:14

Raed Arafat a scris, într-un mesaj postat pe Facebook, că își dorește ca omenirea să ajungă să vadă ”dincolo de interesele mărunte și certurile politice”, comentând astfel masacrul de la nunta din sudul Turciei, unde peste 50 de oameni au fost uciși într-un atac kamikaze comis de un copil de 12 ani.

”In ultima perioada, am tot transmis mesaje de condoleante si de solidaritate de fiecare data cand au murit oameni nevinovati indiferent unde au avut loc aceste crime. Din nou ne vedem in fata unei crime in care au murit in Turcia peste 50 de oameni participand la o nunta, transformand un eveniment de bucurie intr-unul trist ce nu va fi uitat. Din pacate, fiecare zi ce trece ne face sa vedem ce pot face unii criminali semenilor lor, cum ne fac sa ajungem incet incet sa nu mai avem incredere unii in ceilalti si cum ne fac sa ajungem sa ne fie teama unii de ceilalti! Nu stiu unde se indreapta omenirea care in loc sa faca tot posibilul sa construieasca si sa evolueze impreuna pentru viitorul ei si a urmatoarelor generatii, se confrunta cu dezbinarea si ura intre oamenii care reprezinta diferite natii, diferite ideologii si diferite interese. Nu ne ramane decat sa spunem din nou condoleantele familiilor si ramanem cu speranta ca astfel de acte criminale sa nu se mai repete si ca omenirea va ajunge sa vada dincolo de interesele marunte si certruile politice si ideologice interesul ei comun pentru un viitor mai sigur. Poate ca ce scriu pare utopic si nerealist dar din fericire nimeni inca nu ne poate opri sa visam!”, a scris Raed Arafat.

 

×
Subiecte în articol: atentat turcia Raed Arafat
Parteneri
Furtuna Mathis loveşte Europa! Ce fenomene meteo extreme sunt așteptate
x close