x close

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pe Facebook: Este datoria mea ca medic să iau o poziţie clară în privinţa vaccinării

de D.G.    |    18 Dec 2016   •   21:08
Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pe Facebook: Este datoria mea ca medic să iau o poziţie clară în privinţa vaccinării

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a publicat, duminică seară, pe contul său de Facebook, un mesaj în care subliniază importanţa vaccinării copiilor.

''Am urmarit inversunarea cu are unele persoane publice fac reclama anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic sa iau o pozitie clara fundamentata pe ce am invatat si pe ce am vazut pe parcursul anilor.

Este incredibil, si chiar extrem de periculos, pentru ca unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice!
Ca medic va spun ca cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorita campaniilor de vaccinare. Poliomielita este una dintre bolile erdicate datorita vaccinarii si care a inceput sa re-apara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor!

Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul cand o sa vada copilul sau mutilat pe viata sau cand o sa-si piarda copilul din cauza unei boli impotriva careia acesta nu a fost vaccinat.

Respect parerile altora, insa cand o persoana publica face reclama impotriva vaccinarii trebuie sa vina cu probe stiintifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele in favoarea vaccinarii si nu cele impotriva!'', a scris Raed Arafat.

Parteneri
Parteneri
sati