Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: „Ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a preda trebuie să ai doctorat”

Raed Arafat: „Ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a preda trebuie să ai doctorat”

Raed Arafat: „Ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a preda trebuie să ai doctorat”
de S.T.    |    26 Apr 2018   •   22:36

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat joi seară, la evenimentul intitulat Gala Elitelor Medicale Transilvane, că nu ar trebui să fie nevoie de doctorat pentru a putea preda în învăţământul universitar.

„Este momentul să recunoaştem aspectele care trebuie să fie într-adevăr de calitate şi aspectele care sunt impuse (...). Convingeţi ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a preda trebuie să ai doctorat. Eu sunt fără doctorat şi am multe de transmis (...). Sunt cadre didactice aici. Nu trebuie să ai doctorat ca să predai. Să-mi explice cineva de ce trebuie să ai doctorat ca să predai! Sunt mulţi oameni care n-au şi care pot să transmită mult generaţiilor care urmează. Şi trebuie să ne uităm la calitate, nu la hârtie şi la prostia pe care au impus-o unii fără absolut niciun motiv”, a spus Raed Arafat în faţa celor prezenţi la eveniment, după ce a primit un premiu din partea organizatorilor.

Potrivit acestuia, cel puţin în domeniul învăţământului medical trebuie să se renunţe la obligativitatea deţinerii titlului de doctor pentru cadrele didactice.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close