Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: Nu sunt interesat să intru în politică nici acum şi nici în viitor

Raed Arafat: Nu sunt interesat să intru în politică nici acum şi nici în viitor

Raed Arafat: Nu sunt interesat să intru în politică nici acum şi nici în viitor
de O.P.    |    18 Ian 2012   •   05:48

Subsecretarul de stat Raed Arafat spune că nu este interesat să intre în politică nici acum, nici în viitor, reacţia lui venind după ce vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a afirmat că "notorietatea şi credibilitatea" îl recomandă a fi chiar contracandidat al lui Sorin Oprescu la municipalitate.

"Am spus şi repet, nu sunt interesat să intru în politică nici acum şi nici în viitor. Aş vrea să se înţeleagă acest mesaj. Nu am nicio intenţie de a intra în politică", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX subsecreatarul de stat Raed Arafat.

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa susţine că fenomenul Arafat arată o foame a societăţii civile pentru profesionişti, adăugând că "notorietatea şi credibilitatea" acestuia îl recomandă a fi "un bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei".
 

Mihaela Popa arată, într-un comunicat de presă transmis marţi presei, că evenimentele din aceste zile arată că oamenii simt o aversiune faţă de partidele de la putere, însă aceştia nici nu simpatizează cu partidele din opoziţie.

"Fenomentul Arafat arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti, experţi şi oameni integri din orice domeniu. Notorietatea şi credibilitatea doctorului Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei", a afirmat Mihaela Popa.


 

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close