Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: "Ultimele şase luni din viaţa mea au fost un coşmar"

Raed Arafat: "Ultimele şase luni din viaţa mea au fost un coşmar"

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a explicat, într-o postare pe Facebook, că "ultimele şase luni au fost un coşmar", după ce procurorii DNA au încercat să redeschidă un dosar vechi.

Raed Arafat: "Ultimele şase luni din viaţa mea au fost un coşmar"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Justinel Stavaru
de Alin Tarnovschi    |    28 Apr 2022   •   11:52

Raed Arafat a postat o fotografie care arată o decizie a unei instanţe prin care a fost respinsă cererea procurorilor DNA de a redeschide urmărirea penală pentru abuz în serviciu într-un dosar din 2013.

"Astăzi dimineaţă, după mai multe înfăţişări şi amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativa sa, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru “abuz in serviciu”.

Urmeaza să ies cu explicaţii amănunţite despre acest dosar şi despre această tentativă nejustificată şi abuzivă care m-a vizat, m-a vulnerabilizat în faţa opiniei publice, şi mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţa mea într-un coşmar, ştiind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ţinta unui abuz.

Veţi afla întreaga poveste cu documente şi cu date precise în cursul zilei de azi, sau cel târziu mâine!", a scris Raed Arafat pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat DNA
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close