Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat s-a vaccinat cu doza trei de vaccin împotriva COVID-19

Raed Arafat s-a vaccinat cu doza trei de vaccin împotriva COVID-19

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, medicul Raed Arafat, s-a vaccinat, marți, cu cea de a treia doză de ser împotriva COVID-19.

Raed Arafat s-a vaccinat cu doza trei de vaccin împotriva COVID-19
Sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situații de Urgență
de Adelina Miron    |    28 Sep 2021   •   17:50

„Vaccinarea reprezintă un act de responsabilitate! Vaccinarea este unica soluție de a ne recăpăta viețile normale de dinainte, fără a exista teama de îmbolnăvire!  Nu vă jucați cu sănătatea!

Totodată, parte din personalul din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență pentru care au trecut cele peste 180 zile de la schema completă efectuată s-a vaccinat cu a cea de treia doză de vaccin împotriva COVID-19.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vaccinarea reprezintă un act de responsabilitate! 

Vaccinarea este unica soluție de a ne recăpăta viețile normale de dinainte, fără a exista teama de îmbolnăvire!.”, transmite DSU, pe pagina de Facebook.

A început vaccinarea anti-COVID-19 cu a treia doză. Condițiile în care vă puteți vaccina

Astăzi a început vaccinarea împotriva COVID-19 cu a treia doză. Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că a început programarea în platforma electronică pentru doza a treia.

La această nouă etapă de vaccinare pot veni și cei care au împlinit cel puțin șase luni de la rapel. Vă puteți fie programa pe platforma de vaccinare, disponibilă de luni seară, fie vă prezentați direct la cel mai apropiat centru.

”Cum facem vaccinarea cu a treia doză? Direct fără programare în unele din centrele pe care le identificăm sau la fel de bine putem să intrăm să ne facem o programare începând cu luni seara”, a spus Andrei Baciu, secretar de stat în ministerul Sănătății.

Pe site-ul vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare există o harta interactivă unde putem vedea toate centrele de vaccinare din țară.

CNCAV anunță că toate persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu două doze (completă sau heterologă) și pentru care au trecut 180 de zile de la schemă completă se pot programa pentru administrarea dozei de rapel (booster), indiferent dacă administrarea primelor două doze s-a realizat cu programare în platformă sau direct în centrul de vaccinare.
 

×
Subiecte în articol: COVID-19 vaccinare Raed Arafat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close