Antena 3 Actualitate Rafila: Am vorbit de mall-uri, de sălile de fitness, dar nu am discutat despre ceva mult mai important

Rafila: Am vorbit de mall-uri, de sălile de fitness, dar nu am discutat despre ceva mult mai important

de L.D.    |    11 Iun 2020   •   13:19
Rafila: Am vorbit de mall-uri, de sălile de fitness, dar nu am discutat despre ceva mult mai important

Medicul Alexandru Rafila le cere autorităților să înceapă încă de acum pregătirile pentru reînceperea școlilor. ”Trebuie să ne antrenăm copiii să putem deschide școlile și să reluăm activitățile economice, spune președintele Societății Române de Microbiologie.

”Toată lumea a discutat despre când se deschid mall-urile, când se deschis sălile de fitness, inclusiv despre deschiderea sălilor de noroc și nu prea am discutat despre când și cum se deschid școlile.

A fost o satisfacție extraordinar de mare a unor persoane care au considerat că școala a fost un foarte mare efort și o pierdere de timp în viața lor și nu s-a discutat nimic despre modul în care trebuie să se deschidă școlile.

Trebuie nu numai să le reluăm, ci să le și continuăm. Nu mai trebuie să le întrerupem.

Noi pentru asta trebuie să ne pregătim în această vară, să ne pregătim copiii, să se antreneze, astfel încât să nu mai oprim activitatățile economice, să redeschidem școlile, universitățile și să putem desfășura o activitate apropiată de normal”, a declarat profesorul Alexandru Rafila. 

×
Subiecte în articol: şcoli

România cu temperaturi de vară

 

 

Prognoza ANM pentru perioada următoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close