Antena 3 CNN Actualitate Răfuială în plină stradă. Un interlop a fost ucis

Răfuială în plină stradă. Un interlop a fost ucis

Răfuială în plină stradă. Un interlop a fost ucis
Sursa foto: Foto: captura Antena 3/arhiva
de M.Z.    |    03 Dec 2013   •   13:04

O răfuială între interlopi s-a încheiat, luni seara, la Oradea, cu moartea unei persoane. Victima, în vârstă de 36 de ani, a trecut pe lângă o maşină şi i-a spart geamurile.

 
Proprietarul, un tânăr de 24 de ani, l-a urmărit pe agresor, l-a prins şi l-a înjunghiat. 

Tânărul agresor, Raul Zetocha, este acum cercetat pentru omor, după ce l-a înjunghiat mortal, cu aproximativ 15 lovituri de cuţit, pe bărbatul care era cunoscut în mediul interlop. 

Victima s-ar fi oprit lângă un autoturism Mercedes parcat pe stradă şi a spart geamul portierei din dreapta-faţă, cu o piatră, după care a fugit. Proprietarul maşinii, Raul Zetocha, se afla în autoturism împreună cu prietena sa şi a fugit după bărbat, reuşind să îl ajungă din urmă şi să-l omoare.

Incidentul ar fi fost provocat de victimă - Mihai Dumbrovan, în vârstă de 36 de ani, cunoscut în mediul interlop orădean.
 
După incident, agresorul şi-a explicat gestul pe Facebook, spunând că regretă.

"Poate unii dintre voi aţi auzit ce s-a întâmplat azi. Nu ştiu cum să găsesc a explica în cuvinte tragedia asta ce mi se întâmplă. Nu puteţi şti cum mă simt trăind de acum înainte cu chinul ăsta. Mulţi mă judecaţi acum, vă doriţi răzbunare. Pentru??? Pentru faptul că nu am fost eu cel care a căzut?? Ca oricare altul, mi-am apărat viaţa mea, rănile suferite sunt nimic faţă de ceea ce simt eu în suflet... REGRET nespus cele întamplate, nu pot să realizez cum mi s-a putut întampla aşa o tragedie", a scris agresorul pe contul său de pe reţeaua de socializare.

Dr. Hadrian Borcea, de la SMURD, a declarat, la Antena 3, că victima prezenta de la început o stare gravă, avea plăgi rezultate probabil în urma unor înjunghieri, după care a intrat în stop cardiorespirator.
 
Bărbatul a fost resuscitat, însă după câteva zeci de minute a decedat.
 
Mihai Dumbrovan era cunoscut în lumea interlopă din Oradea şi cercetat în mai multe rânduri pentru fapte comise cu violenţă. Poreclit Mişi, Dumbrovan a fost anchetat pentru tâlhării, recuperări şi furturi, majoritatea armate. 
 
La rândul său, Raul Zetocha a fost suspectat în mai multe cazuri de furturi din autoturisme, dar faptele nu au fost dovedite.
 

×
Subiecte în articol: Oradea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close