Antena 3 CNN Actualitate Răfuială sângeroasă între bande rivale din Dolj. Bărbat ucis, mai multe persoane rănite

Răfuială sângeroasă între bande rivale din Dolj. Bărbat ucis, mai multe persoane rănite

Un bărbat a murit în urma unei răfuieli între bande rivale în județul Dolj. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută în comuna Unirea. În timpul scandalului, două mașini au fost avariate și mai multe persoane au fost duse la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Răfuială sângeroasă între bande rivale din Dolj. Bărbat ucis, mai multe persoane rănite
de Claudia Simion    |    23 Iun 2020   •   15:50

Scandalul a pornit de la două femei, care se tot certau de ceva vreme. Erau iubitele a doi dintre participanții la acest scandal. 

Opt bărbați s-au încăierat în plină stradă. Și-au distrus mașinile, s-au lovit cu bâte, cozi de topor. Doi dintre ei au fost grav răniți, iar unul a decedat în drum spre spital. Avea 57 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Ce spun autoritățile

"Polițiștii doljeni au fost sesizați noaptea trecută. S-au deplasat imediat la fața locului și au stabilit că între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 57 de ani, a izbucnit un conflict. Au fost folosit și obiecte contondente. Două autoturisme au fost avariate și mai multe persoane au fost duse la spital. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani a decedat. Organele de anchetă au stabilit că altercația ar fi pornit de la un conflict mai vechi. Cercetările sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt și a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în altercație, fiind întocmit un dosar penal", a declarat Cosmin Grădinaru, IPJ Dolj.

Până în acest moment nu a fost arestată nicio persoană, însă cercetările autorităților continuă.

Răfuială sângeroasă între grupuri din Dolj. Bărbat ucis, mai multe persoane rănite

×
Subiecte în articol: rafuiala Dolj
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close