Antena 3 CNN Actualitate Raluca Prună, lecție de tehnocrație pe Facebook: ”Tehnocrația e limba celor care știu ceva foarte bine, într-o nișă, și contrastează cu ...”

Raluca Prună, lecție de tehnocrație pe Facebook: ”Tehnocrația e limba celor care știu ceva foarte bine, într-o nișă, și contrastează cu ...”

Raluca Prună, lecție de tehnocrație pe Facebook: ”Tehnocrația e limba celor care știu ceva foarte bine, într-o nișă, și contrastează cu ...”
Sursa foto: Foto: Raluca Pruna/Facebook
21 Sep 2016   •   09:12

Ministrul Justiției dă o lecție de tehnocrație pe Facebook, unde explică că ”tehnocratia e limba celor care știu ceva foarte bine, intr-o nisa, si contrasteaza cu limba celor care au iluzia universalității, a atotcunoasterii, fără sa știe temeinic nimic”.

Mesajul ministrului Raluca Prună vine în contextul în care, susține ea, în spațiul public s-ar vehicula informația că și-ar fi amânat o vizită la penitenciarul Gherla de teama protestatarilor din sindicatele ANP.

”Se mai scrie in spațiul public ca mi-as fi amanat vizita de mult anuntata la penitenciarul Gherla, de teama protestatarilor din sindicatele ANP. Eronat: voi fi luni 26/9 la Gherla, unde voi explica ratiunile OUG 29/2016 daca e necesar. Fara populisme, ca nu ajuta celor mulți. Tehnocrat, adică de la un cetățean expert intr-o materie, la cetățeni experți in multe alte materii. Căci tehnocratia e limba celor care știu ceva foarte bine, intr-o nisa, si contrasteaza cu limba celor care au iluzia universalității, a atotcunoasterii, fără sa știe temeinic nimic. In România de azi, cea din urma e limba celor guvernați către cei mai mulți dintre "stăpânii " lor guvernanți de profesie”, a scris Raluca Prună pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Raluca Prună ministrul Justitiei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close