Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan, întrebată dacă românii vor avea liber și luni, 31 mai, înainte de 1 iunie: "Știu că mulți vor această punte"

Raluca Turcan, întrebată dacă românii vor avea liber și luni, 31 mai, înainte de 1 iunie: "Știu că mulți vor această punte"

Românii au liber legal pe 1 iunie, marţi, iar cei care îşi doresc să nu lucreze nici luni, pentru a avea un week-end prelungit, îşi pot lua o zi de concediu, a spus ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Raluca Turcan, întrebată dacă românii vor avea liber și luni, 31 mai, înainte de 1 iunie: "Știu că mulți vor această punte"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    24 Mai 2021   •   08:59

Ministrul Muncii a fost întrebat sâmbătă, la Constanţa, dacă în acest an va fi acordată de guvern încă o zi liberă, în afară de 1 iunie, pentru ca oamenii să aibă un sfârşit de săptămână prelungit.

Marţi, 1 iunie, liber legal

Şefa de la Muncă a recomandat celor care doresc încă o zi liberă, să-şi ia concediu şi în felul acesta vor avea patru zile libere (de sâmbătă până marți, 1 iunie).

"Discuţia este mai un pic mai delicată. Știu că multă lume şi-ar dori să existe această punte.

Pe de altă parte pot să își ia o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte.

Raluca Turcan: Există varianta de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte

Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este de a-ţi lua o zi de concediu.

Nu am discutat lucrul acesta, punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îți iei o zi de concediu", a spus Turcan, potrivit digi24.ro.
 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan 1 iunie liber libere
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close