Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan, îndemn la PSD: Să adopte proiectului de lege privind carantina și izolarea, la fel de repede cum făcea cu modificarea Codurilor Penale!

Raluca Turcan, îndemn la PSD: Să adopte proiectului de lege privind carantina și izolarea, la fel de repede cum făcea cu modificarea Codurilor Penale!

Vicepremierul Raluca Turcan a făcut, luni, apel la parlamentarii PSD să adopte proiectului de lege privind carantina și izolarea. Ea menționează că partidul social-democrat este ”vinovatul moral pentru creșterea numărului de noi infectări, prin toate apelurile făcute la nerespectarea măsurilor de protecție.”

Raluca Turcan, îndemn la PSD: Să adopte proiectului de lege privind carantina și izolarea, la fel de repede cum făcea cu modificarea Codurilor Penale!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de Cristina Tudorache    |    06 Iul 2020   •   20:22

PSD să adopte proiectului de lege privind carantina și izolarea, la fel de repede cum făcea cu modificarea Codurilor Penale!

Secția PSD a CCR a decis că nu putem trata în spital bolnavii de COVID-19 și ne-a pus în situația de a nu mai putea lua decizia izolării și a carantinării. Guvernul a dezbătut și a adoptat proiectul de lege care pune în acord cu decizia CCR legislația privitoare la asistența medicală a persoanelor infectate, ca să avem instrumente legale să combatem eficient pandemia în continuare. Pericolul nu a trecut!

Proiectul de lege a fost transmis Parlamentului, aflat în sesiune extraordinară, pentru a fi adoptat urgent. Așteptăm aceeași rapiditate manifestată de PSD și sateliții la modificarea Codurilor Penale, aceeași mobilizare exemplară pe care au arătat-o pentru teme precum amnistia și grațierea! Altfel, efortul majorității covârșitoare a românilor este pur și simplu irosit. Mizele electorale ale PSD nu trebuie să mai interfereze cu munca medicilor și a tuturor specialiștilor care luptă în continuare împotriva pandemiei de coronavirus.”, a scris Raluca Turcan, luni, pe pagina sa de Facebook.

Vicepremierul Raluca Turca: PSD este principalul vinovat pentru creșterea numărului de cazuri de Covid-19

”PSD este vinovatul moral pentru creșterea numărului de noi infectări, prin toate apelurile făcute la nerespectarea măsurilor de protecție. PSD este vinovatul direct pentru politizarea tuturor deciziilor pe care Curtea Constituțională le-a luat în legătură cu măsurile Guvernului PNL în pandemie.

Trebuie să ne mobilizăm rapid și să redăm specialiștilor în sănătate baza legală să poată oferi asistență medicală bolnavilor de Covid-19.”, a mai susținut Raluca Turcan.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan carantină PSD
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close