Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan, lovită de un panou electoral în timp ce ținea un discurs - IMAGINI

Raluca Turcan, lovită de un panou electoral în timp ce ținea un discurs - IMAGINI

Un panou electoral a căzut în capul miniștrilor PNL. Incidentul a avut loc în Hunedoara, la o conferință de presă susținută de vicepremierul Raluca Turcan, alături de candidatul la Consiliul Județean și de Ministrul Fondurilor  Europene, Marcel Boloș. 

Raluca Turcan, lovită de un panou electoral în timp ce ținea un discurs - IMAGINI
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    09 Sep 2020   •   16:30

În momentul în care cei trei susțineau această conferință despre absorbția fondurilor europene, atât de necesară penru dezvoltarea acestei țări, se aduceau în discuție scenariile pentru redeschidere școlilor, a căzut panoul dar nu o singură dată, ci de două ori. 

Raluca Turcan surprinsă de panoul căzut de două ori 

Mugur Ciuvică este de părere că panoul căzut prevestește dezastrul alegerilor care urmează: „Nu știu de ce fel de augur este dar e foarte potrivit în contextul alegerilor ăstora locale, care sunt organizate în pandemie, sunt organizate prost, sigur vor apărea foarte mari probleme, sunt alegeri care eu sunt sigur că puteau să se desfășoare la anul în vară în așa fel încât să nu apară distorționări ale votului. Vă dați seama ce o să se întâmple în ziua votului dacă acum le cad panourile în cap candidaților?

Vă dați sema ce haos o să fie în ziua votului, cu stări febrile, dezinfectat, iar mers, semnat, pune masca, scoate masca. Eu cred că asta cu panoul căzut în cap unor cetățeni care păreau oricum căzuți în cap, cred că va fi cea mai mică problemă”, este de părere Mugur Ciuvică.

Cum a căzut panoul în capul miniștrilor PNL 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close