Antena 3 CNN Actualitate Documentul care confirmă că salariile medicilor urmează a fi scăzute și că Raluca Turcan a mințit

Documentul care confirmă că salariile medicilor urmează a fi scăzute și că Raluca Turcan a mințit

Antena 3 a obținut în exclusivitate documentul care confirmă faptul că salariile medicilor urmează a fi diminuate. Raluca Turcan spunea, însă, în urmă cu trei săptămâni, că nu se ia în calcul scăderea salariilor cadrelor medicale.

Documentul care confirmă că salariile medicilor urmează a fi scăzute și că Raluca Turcan a mințit
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    14 Apr 2021   •   11:26

În urmă cu aproximativ o lună, Ministrul Muncii a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că medicii ATI sunt manipulați de politicieni “iresponsabili” de la PSD și a precizat că nu s-a luat în calcul scăderea salariilor cadrelor medicale.

Însă, potrivit documentului obținut de Antena 3, salariile de bază ale cadrelor medical urmează să fie scăzute. 

"Din nefericire, medicii ATI sunt manipulați de niște politicieni iresponsabili și aproape criminali. Personaje de genul Gabriela Firea sau Marcel Ciolacu, sau alți iresponsaibili de acest calibru, prin manipularea pe care o fac, aduc atingere securității sistemului de sănătate din România.", declara, la acea vreme, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

"Nicio secundă nu a fost luată în calcul scăderea salariilor celor din ATI sau din sistemul de sănătate. Noi vorbim despre aducerea echității pentru cei care au rămas cu salarii mici din iresponsabilitatea PSD-ului, care a spart echipele medicale, lăsând brancardierii, infirmierii, pe salarii foarte mici, de bază, fără sporurile pe care le au și ceilalți.

Iresponsabilitatea acestor personaje politice este criminală și mi se pare că medicii ATI ar trebui să iasă public și să spună că nu au nevoie de așa ceva, pentru că în plină pandemie ei trebuie să se concentreze pe sistemul de sănătate și nu pe prostiile debitate de politicieni care nu au ce face." mai spunea aceasta.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close