Antena 3 CNN Actualitate Rămas-bun, Ionela Prodan. Mărturiile celei mai apropiate prietene, la ”Sinteza Zilei”

Rămas-bun, Ionela Prodan. Mărturiile celei mai apropiate prietene, la ”Sinteza Zilei”

Rămas-bun, Ionela Prodan. Mărturiile celei mai apropiate prietene, la ”Sinteza Zilei”
17 Apr 2018   •   21:25

Ionela Prodan a murit luni, la 70 de ani, lăsând în urmă un gol imens și o durere fără margini. 

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai apropiate prietene ale artistei, a venit la ”Sinteza Zilei”, unde a vorbit despre prietena sa și despre cum a decurs ultima lor întâlnire. 

”Mă cunosc cu ea de când aveam 16 ani. Ea a venit în București adusă de Harry Brauner, din cauza vocii ei deosebite. Ea a venit cu un stil aparte. O fată minunată. Noi plecam primăvara în turneu și ne întorceam toamna. Era însărcinată cu Anamaria. Soțul ei sună și zice cum se simte soția lui. Zic las-o, mănâncă corcodușe. Ce păpălești tu acolo? Și așa i-a rămas numele, ”Păpălici”. Vineri se fac trei săptămâni. Am fost la ea, avea tonus. Foarte coerentă. Mă abțineam să nu plâng. Ne-am amintit de multe, eu m-am ridicat, simțeam că nu mai pot să stau, trebuia să mă descarc. Când am ajuns la ușă mi-a zis: Lenuța, nu vreau să mor. Am crezut că paralizez. Anamaria este devastată” a spus Elena Merișoreanu.

”Sunt foarte marcată. Dar asta e viața. Nimeni nu e nemuritor, dar la ea a venit parcă prea repede. Prea repede s-a stins. Slăbise foarte mult, dar voia să slăbească. Nu a putut să mai controleze această slăbire galopantă. Nu s-a operat măi oameni buni, dar a slăbit. Nu mai mânca carne...” a continuat Elena Merișoreanu.

×
Subiecte în articol: ionela prodan Sinteza Zilei
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close