Antena 3 CNN Actualitate Rămăşiţele autostrăzii Soarelui: Asfaltul şi marcajele (VIDEO)

Rămăşiţele autostrăzii Soarelui: Asfaltul şi marcajele (VIDEO)

Rămăşiţele autostrăzii Soarelui: Asfaltul şi marcajele (VIDEO)
Sursa foto: Autostrada
24 Apr 2009   •   23:28

Fiţi atenţi cum plecaţi la drum pe autostrada Soarelui! Nu mai are decât asfalt şi marcaje. Panourile de informare, telefoanele şi supravegherea video a traficului, care au costat 9,8 milioane de euro, au devenit istorie. Şefii companiei de autostrăzi spun că s-a furat cablul optic când autostrada era păzită. Astfel, aceştia au dat în judecată Ministerul de Interne şi firma spaniolă care instalat sistemul.

În dispecerat, monitoarele s-au închis de mai bine de două luni. Dacă se întâmplă ceva pe autostradă, poliţia află numai dacă sună cineva la 112. De pe telefonul mobil. Pentru că şi telefoanele de pe autostradă sunt mute.

Compania de autostrăzi se va ocupa serios de întreţinerea autostrăzii Soarelui când va avea bani. Până atunci, încearcă să îşi spele imaginea. A dat în judecată Ministerul de Interne, pentru că furturi de cablu optic s-au petrecut şi pe vremea când autostrada era păzită doar de poliţie şi pe firma spaniolă care a pus sistemul în funcţiune, pentru că nu l-a predat complet.

Peste o săptămână, când se descshide sezonul estival, poliţia nu va supraveghea traficul din birou, ci din teren şi din aer. Pe autostradă vor fi de trei ori mai multe echipaje, trei radare, două echipe de descarcerare şi un elicopter.



Observator

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close