Antena 3 CNN Actualitate Analiza antropologică a celui de-al doilea copil mort în incendiul de la Ferma Dacilor este gata

Analiza antropologică a celui de-al doilea copil mort în incendiul de la Ferma Dacilor este gata

Analiza antropologică făcută în cazul oaselor celui de-al doilea copil mort în incendiul de la Ferma Dacilor este gata. Rudele pot să ridice rămășițele de la serviciul de medicină legală.

Analiza antropologică a celui de-al doilea copil mort în incendiul de la Ferma Dacilor este gata
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Murgilă    |    17 Ian 2024   •   12:14

Mai multe expertize au fost făcute în cazul celui de al doilea copil care şi-a găsit sfârşitul în tragedia de la Ferma Dacilor.

În primul rând, vorbim despre analizele ADN care au identificat victima. În al doilea rând, pentru a fi siguri specialiștii au apelat și la o analiză antropologică care este făcută de Institutul Național de Medicină Legală.

Aceeași analiză s-a făcut inclusiv în cazul Caracal. Este o expertiză care arată cu exactitate vârsta victimei, înălțimea victimei, astfel încât autoritățile să fie sigure că au găsit unul dintre copii, de 11 ani, care și-a pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor. 

Cei de la Serviciul de Medicină Legală din Prahova au emis deja acest un certificat privind decesul.

Între timp, continuă activitățile în dosarul Firma Dacilor, mai exact mai multe expertize, fizico-chimică, pirotehnică și urmează ca patronul să fie din nou audiat.

 

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close