Antena 3 CNN Actualitate Râmnicu Vâlcea, inundat în urma ploilor. Apa a ajuns aproape în apartamentele oamenilor

Râmnicu Vâlcea, inundat în urma ploilor. Apa a ajuns aproape în apartamentele oamenilor

Râmnicu Vâlcea, inundat în urma ploilor. Apa a ajuns aproape în apartamentele oamenilor
Sursa foto: Foto: VideoNews
13 Mai 2012   •   22:02

La fiecare ploaie, oricât de mică, în fiecare oraş al ţării se inundă cel puţin o stradă. Azi, în Râmnicu Vâlcea, recordul a fost doborât. Toate cele trei pasaje rutiere subterane din municipiu au fost inecate de torenţi. Oamenii s-au rugat să nu li se strice maşinile. 

Locuitorii oraşului nu prea au avut unde să se ducă, cel puţin nu fără cizme pescăreşti. Au privit neputincioşi de pe trotuare cum creşte nivelul apei.

Unii nu au reuşit să traverseze oraşul nici cu maşinile. Au rămas împotmoliţi în gropile din astfaltul scufundat în apă. Canalizarea din oraş nu a reuşit să facă faţă ploii torenţiale. Oamenii însă spun că vinovate sunt autorităţile.

Tot oamenii din oraş spun că nu e prima dată când apa le ajunge aproape până în locuinţe. Autorităţile sunt luate prin surprindere de fiecare dată când plouă.

Şi, cel mai probabil, vor mai avea apă de un metru în case. Angajaţii primăriei nu s-au grăbit să rezolve problema. Teoretic, au mobilizat serviciul comunal de apă.  Practic, apa a băltit pe străzi multe ore.




×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close