Antena 3 CNN Actualitate Ramona şi Cătălin, doi români stabiliţi în Anglia, au fost găsiţi morţi într-un salon de tatuaje din Canterbury

Ramona şi Cătălin, doi români stabiliţi în Anglia, au fost găsiţi morţi într-un salon de tatuaje din Canterbury

Ramona Stoia şi Cătălin Micu, doi români stabiliţi în Anglia, au fost găsiţi morţi într-un salon de tatuaje din Canterbury.

Ramona şi Cătălin, doi români stabiliţi în Anglia, au fost găsiţi morţi într-un salon de tatuaje din Canterbury
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    13 Apr 2022   •   20:45

Ramona Stoia avea 35 de ani, în timp ce iubitul ei, Cătălin Micu, avea 54 de ani. Ambii erau stabiliţi în oraşul Canterbury din comitatul Kent de câţiva ani şi au împreună un fiu.

Cei doi erau proprietarii unui salon de tatuaje din oraş, recunoscut la nivel naţional în Anglia, după ce au participat la mai multe evenimente destinate tatuajelor.

Luni dimineaţă (11 aprilie 2022), în jurul orei 05.20, poliţiştii au fost chemaţi la salonul de tatuaje de pe Lower Bridge Street, după ce românii nu mai fuseseră văzuţi de ore bune de prieteni şi familie.

În interior, anchetatorii i-au găsit pe cei doi români morţi, iar Ramona avea mai multe lovituri pe corp.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La faţa locului au fost chemate de urgenţă mai multe echipaje medicale, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Potrivit presei din Marea Britanie, poliţiştii anchetează moartea celor doi români ca o crimă urmată de sinucidere. Astfel, Cătălin ar fi fost cel care ar fi ucis-o pe Ramona, iar apoi şi-a luat singur viaţa.

O clientă a salonului de tatuaje a povestit pentru jurnaliştii publicaţiei mirror.co.uk că bărbatul ar fi avut probleme de vedere în ultima perioadă şi astfel nu ar mai fi putut munci la salon, iar acest lucru ar fi devenit o problemă majoră pentru el.

Despre Ramona, femeia a declarat că era "un înger" şi că avea un "suflet pur".

×
Subiecte în articol: Anglia Canterbury
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close