x close

Ramona Mănescu, la Sinteza zilei: Coordonare există în minister, chiar dacă în cazul accidentului se pare că n-a existat

de A.M.P    |    06 Feb 2014   •   23:57

Coordonare există în Minister (al Transporturilor -n.r.), chiar dacă în cazul accidentului se pare că nu a existat coordonare între structurile diferitelor ministere, a declarat Ramona Mănescu în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3.

Ministrul Transporturilor a dat drept exemplu o situaţie recentă, de săptămâna trecută, când, pe vreme de viscol şi ceaţă, unui pasager al unui avion de linie i s-a făcut rău şi chiar a făcut infarct.

"Alerta a venit de la pilot la turnul de control, de la turnul de control la centrul de coordonare Romatsa, Romatsa a alertat centrul operativ din minister pentru ca noi sa fin informaţi. Dar Romatsa nu a aşteptat vreo decizie de la minister. Asta înseamnă că structurile funcţionează. A alertat în acelaşi timp ISU, Ambulanţa, Aeroportul. Toţi factorii care trebuiau să intervină în momentul acela", a afirmat ministrul Ramona Mănescu, la Antena 3.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati