Antena 3 CNN Actualitate Rănit după o tamponare în trafic, un taximetrist sibian a fost bătut și amenințat cu moartea chiar de șoferul care provocase accidentul

Rănit după o tamponare în trafic, un taximetrist sibian a fost bătut și amenințat cu moartea chiar de șoferul care provocase accidentul

Un taximetrist din Sibiu a trecut prin clipe de coșmar! Rănit într-un accident rutier, el a fost luat la bătaie chiar de șoferul care provocase accidentul. Acesta era băut și l-a amenințat cu moartea pe taximetrist.

Rănit după o tamponare în trafic, un taximetrist sibian a fost bătut și amenințat cu moartea chiar de șoferul care provocase accidentul
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    Andrei Naiţă    |    25 Aug 2021   •   16:04

Agresorul nu s-a calmat nici când la față locului au ajuns ambulanțele. A devenit recalcitrant și cu medicii și asistenții sosiți să acorde primul ajutor. Așa că a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor. 

Totul s-a întâmplat în data de 16 august, la ora 5 dimineața. Taximetristul lăsase un client într-o benzinărie din oraș și se pregătea să plece la o altă comandă, când s-a trezit cu mașină lovită de un BMW care sărise peste un gard viu.

Rănit și plin de sânge, taximetristul a ieșit din mașină pentru a cere ajutor. Șoferul care provocase accidentul a început să-l înjure, să-l amenințe și să-l lovească de mai multe ori. 

La un moment dat agresorul l-a amenințat cu moartea. Taximetristul s-a speriat și s-a ascuns într-un bloc aflat vizavi de benzinărie.

Șoferul nu s-a liniștit nici când când echipajele de ambulanță au sosit la față locului. Jandarmii l-au încătușat pe bărbat și l-au condus la Spitalul de Urgență pentru prelevarea de probe biologice.  

Alexandru a fost spitalizat nouă zile. Acum vrea să-și caute dreptatea în instanta și cere că agresorul să fie tras la răspundere, mai ales dupa ce a aflat că acesta nu este la prima abatere, fiind cercetat sub control judiciar. 

În prezent, cercetările polițiștilor vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului, urmând ca, în cazul în care victima va depune plângere, cercetările să fie extinse și pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close