Antena 3 CNN Actualitate Posibila răpire a fetiței din Brăila, dezmințită: Bărbatul era iubitul mamei. ”Fetița e bine, nu vă faceți griji”

Posibila răpire a fetiței din Brăila, dezmințită: Bărbatul era iubitul mamei. ”Fetița e bine, nu vă faceți griji”

Fetița de 3 ani care apărea în brațele unui individ, într-un autobuz din Brăila, nu a fost răpită. Bărbatul care apărea în filmare este iubitul mamei fetiței, care ar fi urcat în autobuzul greșit, fapt pentru care copilul era atât de agitat.

Posibila răpire a fetiței din Brăila, dezmințită: Bărbatul era iubitul mamei. ”Fetița e bine, nu vă faceți griji”
de Andreea Ştefan    |    19 Iul 2021   •   12:31

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii brăileni, a fost identificat minorul, o fetiță în vârstă de 3 ani, care în prezent se află la domiciliu, unde locuiește împreună cu mama, bunica și mătușa, în municipiul Brăila și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

”Atât mama fetiței, in vârstă de 26 de ani, cât și mătușa acesteia, le-au declarat polițiștilor că este vorba despre o neînțelegere și că bărbatul care apare in imaginile din spațiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaște foarte bine. 

De asemena acestea au precizat că în cursul zilei de ieri s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză și cu frățiorul minorei în părculețul din zona Caporal Mușat, unde toți trei i-au supravegheat pe cei doi minori.

Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băiețelul, iar bărbatul a luat în brațe fetița.

În stația de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greșit, fapt pentru care fetița a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea stație din Bariera Călărașilor, s-au reântâlnit și au mers acasă, unde fetița se află și în prezent, în afara oricărui pericol”, a transmis Poliția Brăila.

Mama fetei a postat o fotografie pe un grup de Facebook, alături de care a scris: ”Uitați fetița, e bine, doarme, nu vă faceți griji”.

Posibilă răpire a unei minore în Brăila, filmată și distribuită pe internet

Alertă în Brăila, unde un bărbat ar fi răpit o fetiță. Filmarea cu un bărbat care ține în brațe o fetiță minoră, într-un autobuz, a fost distribuită masiv pe internet și văzută de oamenii legii care încearcă acum să afle cine este individul.

Alarma a fost dată la 112 şi zeci de poliţişti s-au mobilizat în urma acestui apel.

Incidentul s-a petrecut în cursul serii de duminică, când un adolescent s-a sesizat și a filmat întregul incident.

Un bărbat brunet urcă în autobuz cu o fetiță în brațe, care are doar câțiva ani.

Aceasta părea abia smulsă de lângă mama sa, pentru că în filmare se poate auzi cum țipă încontinuu după mama ei.

×
Subiecte în articol: Brăila rapire
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close