Antena 3 CNN Actualitate Raport bombă în cazul morții polițistului Bogdan Gigină: presiuni și mușamalizări pentru a ascunde adevărul

Raport bombă în cazul morții polițistului Bogdan Gigină: presiuni și mușamalizări pentru a ascunde adevărul

Raport bombă în cazul morții polițistului Bogdan Gigină: presiuni și mușamalizări pentru a ascunde adevărul
10 Oct 2016   •   13:41

Corpul de control al premierului Cioloș detonează o bombă: sub ministrul de Interne Petre Tobă, șeful Poliției Române a vrut să omoare din fașă anchetarea morții polițistului Bogdan Gigină.

Accidentul de motocicletă al acestuia din urmă era investigat de către Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Pentru a împiedica ancheta, șeful Poliției Române a trimis trei controale peste acest serviciu.

Controalele au fost abuzive, supradimensionate și cu totul excepționale, arată corpul de control al prim-ministrului.

CITEȘTE RAPORTUL INTEGRAL AL CORPULUI DE CONTROL

Controlorii prim-ministrului au cercetat cum a pornit anchetarea polițiștilor de la Serviciul Omoruri, după cum se arată în raportul Corpului de Control. “În baza planului de control tematic (...), aprobat de către Inspectoratul -General al Poliției Române (...), la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB (Direcția Generală a Poliției Municipiului București – n.r.) a fost efectuat un control tematic. În Nota Raport (...), șeful Serviciului Control Intern (...) a stabilit ca majoritatea membrilor comisiei de control să fie specialiști din cadrul Serviciului Structura de Securitate și Direcției de Comunicații și Tehnologia Informației (13 polițiști) și 4 ofițeri din cadrul Direcției Control Intern, în total 17 persoane. (...) Astfel, în data de 28.01.2016, la sediul Direcției Control Intern, între președintele comisiei de control tematic și cei 17 membri ai comisiei de control tematic a fost încheiat un proces-verbal, fără număr de înregistrare, în care a fost consemnat faptul că la data respectivă s-a procedat la efectuarea documentării și instruirii membrilor comisiei de control tehnic.

La aceeași dată, ora 12.00, comisia de control tehnic s-a deplasat la sediul DGPMB (Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – n.r.) în vederea prezentării reprezentanților structurii evaluate a planului de control tematic, sens în care a fost încheiat un proces-verbal, fără număr de înregistrare.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close