Antena 3 Actualitate Rareș Bogdan, ieșire furtunoasă după declarația lui Ion Iliescu: ”Trebuie să oprim sângele care încă ne curge din inimă”

Rareș Bogdan, ieșire furtunoasă după declarația lui Ion Iliescu: ”Trebuie să oprim sângele care încă ne curge din inimă”

12 Dec 2019   •   12:57
Rareș Bogdan, ieșire furtunoasă după declarația lui Ion Iliescu: ”Trebuie să oprim sângele care încă ne curge din inimă”

Rareș Bogdan a răbufnit după ce fostul președinte Ion Iliescu a spus că „este momentul să încetăm să căutăm vinovați” de la Revoluție.

„Ba da, să-i căutăm! Trebuie să oprim sângele care încă ne curge din inimă, după 30 de ani! Dacă nu ne vindecăm sufletele, vom duce cu noi mortul crescut în ele până ne va roade ființa! În absența adevărului, ne vom topi! 

Din cenușă probabil că ies păsări, dar fără curățenie morală, ele nu au aripi! Trebuie să știm adevărul, oricât de dur ar fi! Pentru cei care și-au văzut copiii, părinții, frații împușcați fără să știe cine a dat ordin să fie apăsat trăgaciul! Ceaușescu nu mai era, dar copiii continuau să moară! Cineva a dorit ca România să nu devină o democrație, ci un sconcs cu față umană! 

Cineva a refuzat să permită oamenilor liberi să devină decidenții destinului lor! Cineva s-a opus cu armele lumii care se schimba pentru a lăsa spiritul să clădească pentru toți! Iar CINEVA trebuie să plătească! Acest comunism după care mai plâng unii a fost o rană infernală, care a mutat genetic conștiințele, atitudinile, simțirile unui popor atât de bun, atât de minunat, atât de inteligent!! Comunismul a fost o andrea înfiptă în cortexul frontal al României, el trebuie pulverizat! Să ne ajute Dumnezeu!”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close