Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră: "Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid"

Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră: "Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid"

Rareş Bogdan a transmis, vineri, un mesaj dur, în ziua în care se împlinesc cinci ani de la incendiul din clublul Colectiv. Potrivit prim-vicepreşedintele PNL, tragedia din Clubul Colectiv este cea mai mare nenorocire care a lovit România după Revoluția din 1989.

Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră: "Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid"
de Dan Gabor    |    30 Oct 2020   •   20:30

Liderul liberal subliniază că trebuie să facem totul pentru ca asemenea tragedii să nu mai aibă loc.

 „5 ani de la cea mai mare nenorocire care a lovit România după revoluție. Din inima noastră curge sânge gândindu-ne la sufletele sfâșiate ale celor care și-au pierdut copiii, rudele și prietenii la #Colectiv. 65 de tineri pentru care ceasul a stat, pe Pământ, ne cer, de Dincolo, să facem totul pentru ca asemenea tragedii să nu mai aibă loc.

Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii. Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru. No mercy! Vrem vinovații, până la unul! JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE! Corupția ucide! Dumnezeu să ne ajute!”, este mesajul transmis de Rareș Bogdan.

Pe 30 octombrie 2020 s-au împlinit cinci ani de la tragedia care a şocat o ţară întreagă. 65 de tineri au murit în incendiul din Colectiv și alți zeci își trăiesc viața în chinuri greu de închipuit. La cinci ani de la incendiu, nu avem încă vinovați pedepsiți, iar ancheta pare a fi departe de final.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan colectiv
Parteneri
Femeie salvată din portbagajul unei maşini în flăcări, în Bucureşti
x close