Rareş Bogdan, reacţie la declaraţiile lui Sorin Oprescu: "Nu m-am dus să i-o spun la ureche"

de D.G.    |    21 Sep 2015   •   18:29
Rareş Bogdan, reacţie la declaraţiile lui Sorin Oprescu: "Nu m-am dus să i-o spun la ureche" sursa: metropotam.ro

Rareș Bogdan a reacționat după ce Sorin Oprescu a declarat în fața instanței că a primit dinspre jurnalist ”informații pe surse” de la DNA, conform cărora ar urma să fie arestat.

Realizatorul TV a precizat că ”avertizarea” cu privire la arestarea lui Sorin Oprescu a fost făcută de el pe postul de televiziune Realitatea Tv. El a explicat că nu a vorbit personal cu edilul și că aprecierea pe care a facut-o cu privire la arestarea acestuia a fost o concluzie trasă în urma arestării lui Solomon Wigler, mana dreaptă a lui Sorin Oprescu.

"Când a fost arestat Moni Wigler am spus că dacă l-au arestat pe el se pregătește Sorin Oprescu. Eu n-am vorbit în viața mea cu Oprescu. Cred că de două ori ne-am întâlnit la evenimente publice și am dat mâna. N-am avut o relație cu dânsul niciodată.

Am spus tot timpul, la televizor, (...) că la ce se întâmplă în Primăria Capitalei nu are cum să nu fie reținut. (...) Nu sunt eu prezicător, nu sunt eu 'Mama Omida'. Orice om care face o analiză și are informații știe lucrurile astea. Eu am spus-o pe post, nu m-am dus să i-o spun la ureche. O spun de vreo șase luni, că nu cred că Sorin Oprescu ajunge la sfârșitul anului", a reacționat Rareș Bogdan, citat de stiripesurse.ro.

Citeşte şi De ce apar Cozmin Gușă și Rareș Bogdan în dosarul lui Sorin Oprescu. Ce avertizări primea edilul Capitalei

Parteneri
sati
x close