Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul interlopului Emi Pian. Cauza decesului nu a fost lovitura de cuțit

Răsturnare de situație în cazul interlopului Emi Pian. Cauza decesului nu a fost lovitura de cuțit

Răsturnare de situaţie în dosarul lui Emi Pian. Ucigaşul cunoscutului interlop a primit o pedeapsă mai mică de doar 10 ani de închisoare pentru omor. Asta pentru că raportul medico-legal arată că şeful Clanului Pian înjunghiat după un joc de barbut, a murit de fapt din altă cauză.

de Delia Bulgaru    |    22 Mai 2024   •   09:03

Pedepse mici după reglarea violentă de conturi dintre interlopi. Ucigaşul lui Emi Pian a primit doar 10 ani de închisoare pentru omor în ciuda înjunghierilor repetate la care l-a supus pe liderul de clan. Șeful Clanului Pian ar fi murit, în realitate, de infarct.

Din concluziile raportului medico-legal de necropsie a reieșit că moartea numitului Mototolea a fost violentă. Ea s-a datorat stopului cardiac iresuscitabil, consecința unei tulburări majore de ritm cardiac, complicație survenită în evoluția unei hemoragii externe medii, produsă prin plăgi tăiate la nivelul gambei drepte, cu secționare musculară, fără interesarea axului vascular principal al gambei, cu hipertensiune arterială și tahicardie sinusală consecutive, la un organism cu patologie cardiacă preexistentă.

S-a mai reținut că leziunile traumatice tanatogeneratoare au putut fi produse prin lovire cu corp tăietor-înțepător, între acestea și cauza medicală a decesului existând legătură de cauzalitate indirectă, condiționată de patologia cardiacă preexistentă, se arată în motivarea judecătorilor.

Astfel, magistrații de la Curtea de Apel București au redus pedepsele pe care le-au dat judecătorii de la Tribunalul București, iar în acest context, ucigașul lui Emi Pian a primit zece ani de închisoare cu executare.

Judecătorii de la Curtea de Apel motivează că Emi Pian nu a fost ucis de lovitura de cuțit ci de un infarct, asta în condițiile în care el avea deja probleme cu inima.

Frații acestuia, care sunt și ei condamnați pentru tentativă de omor au primit și ei pedepse reduse cu aproape jumătate, de trei ani, trei ani și jumătate după ce au încercat să răzbune moartea fratelui lor.

×
Subiecte în articol: Emi Pian deces
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close