Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație. Ce raport i-a prezentat Bogdan Despescu premierului

Răsturnare de situație. Ce raport i-a prezentat Bogdan Despescu premierului

Răsturnare de situație. Ce raport i-a prezentat Bogdan Despescu premierului
12 Ian 2018   •   21:35

Antena 3 face lumină în cazul polițistului pedofil și prezintă toate documentele care clarifică această situație.

Raportul prezentat de Bogdan Despescu premierului

 

Nu a fost doar un singur raport prezentat de Bogdan Despescu, premierului. Avem dovada că sunt cel puțin trei rapoarte. Acestea nu seamănă între ele. 

Despescu i-a dus un raport de opt pagini premierului, iar în cazul din decembrie din 2016, datele furnizate premierului încep cu 3 august 2017. El omite ceea ce s-a întâmplat până atunci. 

Documentele care arată că Bogdan Despescu știa de cazul din 2016 al polițistului pedofil

 

Jurnaliștii noștri au intrat în posesia unui document care schimbă toate datele. Documentul este din data de 10 decembrie 2016 și arată raportarea incidentului din 2016, în care a fost implicat Eugen Stan. 

Acesta este documentul oficial prin care ministerul de Interne sesizează existența agresiunilor sexuale săvârșite de un angajat al Brigăzii de Poliție Rutieră. Pe prima parte a documentului se regăsesc toate rezoluțiile date de șefii Poliției. Informația spectaculoasă este dată de data când s-a făcut cea mai mare dintre rezoluții. Este chiar data alegerilor parlamentare, când PSD a câștigat alegerile cu peste 46%. Rezoluția este făcută chiar de șeful Poliției Române, Bogdan Despescu.

 

Angajatul MAI a sesizat conducerea Poliției Capitalei, iar conducerea Poliției Capitalei a trimis cazul la Brigada de Poliție Rutieră și Secția 18, unde acesta s-a făcut pierdut. Pe 10 decembrie 2016, pe fluxul de informații al MAI apare oficial informația că un angajat al Brigăzii de Poliție Rutieră este implicat într-o agresiune sexuală.

Imagini în exclusivitate cu polițistul pedofil când agresa o femeie în scara de bloc

Noi imagini cu polițistul pedofil au fost prezentate în exclusivitate la emisiunea Esențial. De această dată e vorba de o agresiune într-o scară de bloc, din Sectorul 4 al Capitalei, acolo unde polițistul se repede asupra unei femei care intra în lift și îi bagă mâna sub fustă.

 

Eugen Stan a fost decorat în 2012 cu ordinul ”Bărbăție și Credință” Polițistul pedofil a fost decorat în 2012 cu ordinul ”Bărbăție și Credință”

O nouă informație care a apărut în acest caz arată faptul că Eugen Stan  fost decorat în 2012 cu ordinul ”Bărbăție și Credință”, după ce a fost recomandat de ministru de Interne de atunci, pentru participarea la deszăpezire.

 

Demisii la vârful conducerii Poliției Române

În urma acestei situații, Şeful Poliţiei Capitalei Nicu Dragoş Orlando a demisionat în urma scandalului legat de Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră, acuzat de agresiune sexuală. Încă doi șefi ai Brigăzii de la Rutieră și-au înaintat demisia, dar și alți polițiști ai Secției 18. Lor li se alătură adjunctul şefului Poliţiei Capitalei

 

 

×
Subiecte în articol: pedofil politist document
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close