Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie! Cine l-ar fi ucis pe pădurarul de la Maramureș. Anchetatori: Mafia lemnului nu a fost implicată

Răsturnare de situaţie! Cine l-ar fi ucis pe pădurarul de la Maramureș. Anchetatori: Mafia lemnului nu a fost implicată

Răsturnare de situaţie! Cine l-ar fi ucis pe pădurarul de la Maramureș. Anchetatori: Mafia lemnului nu a fost implicată
Sursa foto: Foto captura Antena 3
31 Oct 2019   •   09:31

Răsturnare de situaţie în cazul pădurarului ucis în urmă cu două săptămâni într-o pădure din Maramureş. Autorităţile exclud implicarea mafiei lemnului şi s-a stabilit că la locul incidentului au fost doar două persoane împreună cu pădurarul.

Deocamdată dosarul deschis este unul doar pentru fapte nu şi împotriva cuiva, anunţă prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Acesta a explicat că ancheta a stabilit că hoţii au furat doar lemne de foc şi uscături, nu mai mult de un metru cub.

Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Maramureş, a fost ucis într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, potrivit unui comunicat al Romsilva.

Din primele informaţii, pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezintă numeroase urme de agresiune fizică. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş de şapte ani, era căsătorit şi avea trei copii.

La faţa locului, s-a deplasat de urgenţă directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, Gheorghe Mihailescu, care a transmis un mesaj de condoleanţe.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close