Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul adolescentei care a căzut de pe un bloc în Sibiu. Ce a postat Denisa pe Facebook înainte de tragedie

Răsturnare de situaţie în cazul adolescentei care a căzut de pe un bloc în Sibiu. Ce a postat Denisa pe Facebook înainte de tragedie

Răsturnare de situaţie în cazul adolescentei care a căzut de pe un bloc în Sibiu. Ce a postat Denisa pe Facebook înainte de tragedie
de S.T.    |    21 Mar 2017   •   23:24

Ancheta în cazul morţii tinerei de 15 ani, care a căzut, săptămâna trecută, de pe acoperişul unui bloc turn din Sibiu, este departe de a fi terminată.

Procurorii au anunțat că aşteaptă şi raportul Inspecţiei de Stat în Construcţii pentru a vedea exact care este situaţia blocului respectiv.

Denisa Voilean, o adolescentă de 15 ani, a murit, miercurea trecută, după ce a căzut de pe blocul turn cu nouă etaje din municipiul Sibiu pe care se urcase împreună cu nişte prieteni.

Denisa era o adolescentă activă pe Facebook, însă surprinzător este faptul că, marţi, cu o zi înainte de deces, fata a postat numeroase mesaje triste.

Ultimul mesaj apărut pe pagina de Facebook a Denisei, din seara zilei de 14 martie, a fost textul „te urasc, #simte-te”, după ce cu numai câteva minute înainte a scris: „da-i timp timpului”.

×
Subiecte în articol: acoperis Sibiu
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close