Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu. Halucinant! Informația-cheie ce ar fi putut să o salveze pe Alexandra din ghearele lui Dincă

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu. Halucinant! Informația-cheie ce ar fi putut să o salveze pe Alexandra din ghearele lui Dincă

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu. Halucinant! Informația-cheie ce ar fi putut să o salveze pe Alexandra din ghearele lui Dincă
Sursa foto: foto: captura Antena 3
01 Aug 2019   •   11:56

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri seară, la Sinteza Zilei, o informație esențială care ar fi putut să o salveze pe Alexandra Măceșanu. Asta dacă procurorii ar fi fost ceva mai atenți.

Citește și: Sinteza Zilei. Interviu cu polițistul de la 112 care a preluat apelul Alexandrei

Citește și: Sinteza Zilei: Familia Luizei face acuzații grave: Am fost umiliți de procuror

Când procurorii care investighează dispariția Alexandrei Măceșanu au urmărit, în sfărșit, imaginile suprinse de camerele de supraveghere au constatat că mașina monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, apărea și în dosarul deschis încă din luna aprilie în cazul dispariției celeilalte tinere, Luiza Melencu.

MAȘINA DIN DOSARUL DISPARIȚIEI LUIZEI MELENCU (APRILIE 2019):

foto: captura Antena 3/ Sinteza Zilei

MAȘINA DIN DOSARUL DISPARIȚIEI ALEXANDREI MĂCEȘANU (IULIE 2019):

foto: captura Antena 3/ Sinteza Zilei

"Am pus mâna pe un raport. Este vorba de raportul cuprinzând rezultatele controlului efectuat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal și DIICOT, Serviciul teritorial Craiova, având ca o obiect verificarea aspectelor semnalate în mass-media la data 26.07.2019 referitoare la dispariția elevei Alexandra Mihaela Măceșanu, urmată de uciderea acesteia.

În acest raport apare ceva extraordinar de important. După multe ore de ezitări, după multe ore de bâlbe, se iau imaginile de pe camerele de supraveghere, lucru care trebuia făcut din primul moment. Ei bine, în momentul în care au fost apeluri la 112 și desigur urmează alte bâlbe, în cele din urmă, se întrunesc niște procurori și vin și cei de la Operațiuni Speciale București, care joacă un rol important în aflarea a ceea ce întâmplă și localizarea.

Dar, lovitura acum vine. În timp ce se uitau pe imagini și încercau să coreleze cu ora la care a plecat Alexandra, locul din care a plecat fata, descoperă că este o mașină care se repetă. Mașina care se repeta în mod evident este mașina monstrului și atunci un procuror își aduce aminte că acea mașină este și în dosarul Luizei, care a dispărut în luna aprilie", a explicat Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close