Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu. Vecinii primesc mesaje că fata trăiește. Scafandrii caută noi indicii în lacul Drăghiceni

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu. Vecinii primesc mesaje că fata trăiește. Scafandrii caută noi indicii în lacul Drăghiceni

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu. Vecinii primesc mesaje că fata trăiește. Scafandrii caută noi indicii în lacul Drăghiceni
31 Iul 2019   •   13:25

UPDATE În prezent, pe lângă căutările în casele învecinate cu locuința lui Gheoghe Dincă, în paralel, scafandrii caută noi indicii în lacul Drăghiceni, la doar nouă kilometri de Caracal

----------------------------

UPDATE La această oră, polițiștii din Caracal, într-un număr foarte mare, o caută pe Alexandra în preajma unui lac. Poliția locală a primit ponturi de la o vrăjitoare.

----------------------------

UPDATE Alexandra nu se află în imobilul de culoare roșie în care s-au făcut percheziții. La această oră, polițiștii verifică mai multe case din proximitate pentru a o găsi pe Alexandra. Vecinii primesc mesaje că fata ar fi în viață.

„Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, este o casă cu nişte sălcii pletoase. Salvați-o!”, este mesajul primit de mai mulți vecini.

----------------------------

Poliţiştii verifică acum o casă din Caracal după ce au primit informaţii că Alexandra ar fi intr-un pod, la câteva case distanță de locuința lui Gheorghe Dincă.

Oamenii legii se află la fața locului și verifică această pistă. Un bărbat, vecin cu Gheorghe Dincă a primit un mesaj și i-a alertat pe oamenii legii că Alexandra s-ar afla în podul unei case în viață, chiar în prima casă de la intrarea în orașul Caracal. De asemenea, o altă vecină a primit același mesaj.

Construcția arată ca o baracă și este de culoare roșie. Pentru moment, informația nu este confirmată oficial, întrucât ar putea să fie o farsă.

Amintim că Alexandra în momentul în care a sunat la 112 a explicat că vede un gard roșu. 

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal alexandra
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close