Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul Alexandrei Stan. Declaraţia ŞOCANTĂ făcută de Prodan: "Alexandra voia să ne SINUCIDEM amândoi"

Răsturnare de situaţie în cazul Alexandrei Stan. Declaraţia ŞOCANTĂ făcută de Prodan: "Alexandra voia să ne SINUCIDEM amândoi"

Răsturnare de situaţie în cazul Alexandrei Stan. Declaraţia ŞOCANTĂ făcută de Prodan: "Alexandra voia să ne SINUCIDEM amândoi"
de O.P.    |    27 Sep 2013   •   05:44

La trei luni de la scandalul în care a fost implicată Alexandra Stan, impresarul ei rupe tăcerea şi face o declaraţie halucinantă. Marcel Prodan spune că era iubitul artistei de aproximativ 3 ani, iar in acea seară după o ceartă, Alexandra i-ar fi cerut să se sinucidă împreună cu ea.

Cântăreaţa avea, spune el, un comportament violent şi nu ar fi fost pentru prima dată când ameninţa cu sinuciderea.

Marcel Prodan vine contrazice total declraţiile Alexandrei Stan de acum trei luni.

" Îmi pare nespus de rău că nu am ştiut cum să reacţionez în momentul în care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legatură cu banii, ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam şi mi-a tras de volan, spunându-mi că „mai bine ne sinucidem".

Totul ar fi pornit după ce Prodan i-a spus că vrea să o părăsească.

"Totul a pornit de la faptul că mi-am permis să o anunţ că vreau să ies din relaţia încordată pe care o aveam cu ea de peste doi ani. Nu a fost singura dată când Alexandra a reacţionat necontrolat. În ultimele luni, de fiecare dată când încercam să pun capăt relaţiei noastre şi să mă mut, ea avea un comportament violent şi isteric faţă de mine şi ameninţa mereu cu lucruri din ce în ce mai grave - inclusiv cu sinuciderea. "

Marcel  infirmă şi vreun posibil şantaj.

"Nu a fost niciodată vorba de santaj! Incercaţi să vă imaginaţi dacă poate exista un scenariu plauzibil în care eu o şantajam, o loveam, pentru ca mai apoi să o duc cu maşina acasă la părinţii ei. Era aproape să ne omoare pe amandoi provocând un accident! ... Apoi, a vrut să sară din maşina la o viteza de 90km/h".
 
Prodan mai spune că artista nu ar fi nici pe departe fiinţa nevinovată care vrea să pară.

×
Subiecte în articol: Alexandra Stan
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close