Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul Caracal. Document cheie - dispărut. Noi dezvăluiri uimitoare: ”A început să plângă”

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Document cheie - dispărut. Noi dezvăluiri uimitoare: ”A început să plângă”

Noi dezvăluiri la ultimul termen din dosarul Caracal. Un document-cheie care a dispărut din rechizitoriu ar putea răsturna ancheta. Avocata familiei Melencu susține că deține dovezi care atestă faptul că fiica lui Gheorghe Dincă a mințit atunci când a spus că nu și-a mai văzut tatăl de doi ani și că nu a mai călcat pragul casei de aproape 10 ani.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Document cheie - dispărut. Noi dezvăluiri uimitoare: ”A început să plângă”
de Laura Dinu    |    24 Sep 2020   •   09:00

Cu un geamantan plin cu acte, avocata familiei Melencu a făcut o dezvăluire șoc. Decizia de impozitare pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă de anul trecut, găsită în dormitorul ororilor, a dispărut din rechizitoriu.

Avocat: ”Un polițist le-a sustras”

Femeia îi acuză pe polițiști că au ascuns hârtia pentru a nu se afla că fiica principalului suspect are legătură cu dispariția Luizei și Alexandrei. 

”Actele personale din 2019 ale fiicei sale erau în casă la el. Dar ce este interesant, este că un polițist le-a sustras. Apar în fotografie, dar nu mai apar în procesul verbal. Intenționat s-a tras de timp pentru a fi acoperiți adevărații făptuitori. El a spus în sală: ”În acea curte nu a fost omorât niciun om”, a declarat avocata familiei Melencu.

La ultimul termen, mamele celor 2 fete dispărute au fost din nou față în față cu principalul suspect. 

Gheorghe Dincă a declarat încă o dată în fața magistraților că el nu le-a omorât pe fete și a mai susținut că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele. 

”Să știți că ajung să îl cred, chiar îl cred”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

”A început să plângă! A afirmat că le-a răpit, dar în curtea lui nu s-a întâmplat nimic”

”Am ieșit puțin în față și l-am întrebat, dacă e părinte de copii, să spune ce s-a întâmplat. Prima dată  nu a reacționat, nu a spus nimic, acum a avut reacție, a început să plângă, a zis că el nu vorbește cu familia. A afirmat că le-a răpit, dar în curtea lui nu s-a întâmplat nimic. Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat sub presiune”, a adăugat mama Luizei Melencu. 

Avocatul familiei Măceșanu a cerut magistraților să schimbe încadrarea în cazul lui Gheorghe Dincă și să trimită dosarul înapoi pe masa procurorilor. 

Pe 30 septembrie se va decide dacă dosarul ajunge în Instanță sau se va întoarce la procurori. 

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close