Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile
05 Sep 2019   •   18:41

În timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu părinții Alexandrei Măceșanu, la Poliția Română avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dincă cu avocații familiilor.

Citește și: Mama Alexandrei Măceșanu, declarații-bombă: Nu ne-au spus clar că fata este moartă!

Citește și: Cazul Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu au ajuns la DIICOT

Cu această ocazie, Dincă și-a schimbat declarațiile.

"Gheoghe Dincă a spus că vrea să schimbe unele lucruri din declarații având în vedere cazul Luizei, în special, respectiv a venit cu anumite modificări, pe surse, pentru că deocamdată nu avem o poziție oficială a anchetatorilor, și anume că nu ar fi ucis-o pe Luiza în aceeași zi, așa cum a mărturisit până acum", a spus reporterul Antena 3 Georgiana Murgilă.

Dincă a spus, joi, anchetatorilor că, de fapt, a ținut-o pe Luiza Melencu mai multe zile în casa sa și ar fi ucis-o cu câteva zile înainte ca soția sa să revină în țară.

"A ucis-o atunci când a aflat că soția lui va veni acasă în Caracal. Știm că ea a venit în preajma Paștelui", a precizat Georgiana Murgilă.

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă și-a schimbat total comportamentul după ultimele declarații, a devenit foarte agitat, foarte nervos, susținând că nu înțelege de ce este pus din nou să răspundă la întrebări.

Citește și: Cazul Caracal. Ce au găsit anchetatorii în cutia secretă a lui Dincă din casa ororilor. Pe ea scria "Pietre" - Se schimbă cursul anchetei

Citește și: Șoc! Gheorghe Dincă, recunoscut de mai mulți părinți din Craiova după ce ar fi încercat să le răpească și lor fetele

Citește și: Alertă! Tânăra răpită pe o stradă din Caracal, găsită de Poliție

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close