Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul Caracal. INML reia testele ADN făcute pe oasele descoperite până acum

Răsturnare de situație în cazul Caracal. INML reia testele ADN făcute pe oasele descoperite până acum

Răsturnare de situație în cazul Caracal. INML reia testele ADN făcute pe oasele descoperite până acum
20 Aug 2019   •   16:06

Răsturnare de situație în cazul anchetei de la Caracal.

Citește și: Anchetatorii golesc casa groazei din Caracal

Citește și: Avocat: „Casa lui Dincă ascunde multe nemernicii și lucruri dubioase”. Ce făcea criminalul din Caracal în camera pe care a ținut-o prizonieră pe Alexandra

Medicii legiști de la INML au anunțat că vor relua testele ADN făcute până acum pe oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, dar și în pădure. Medicii susțin că au obținut doar rezultate perțiale și vor continua procedurile asupra fragmentelor osoase.

"Dacă le reiau înseamnă că le-au întrerupt și nu înțeleg de ce le-au întrerupt. De asemenea, din acest comunicat nu se înțelege sub nicio formă ce înseamnă reluare.

Reluare în sensul în care se iau aceleași oase și se încearcă a se extrage ADN-ul din ele, ulterior să-l experizeze sau se iau alte oase și nu acelea care au fost luate numai pentru a se putea vedea că nu se poate extrage ADN-ul și că nu pot face analize ale ADN-ului", a spus avocatul Tonel Pop, la Antena 3.

"INML a primit multe pachete cu probe și, logic, tentant este să-l iei pe cel mai voluminos - a fost femurul acela. Nu au găsit ADN acolo pentru că personajul negativ l-a fiert în ulei, în bitum și nu a mai rămas nicio probă. 

Și acum urmează celelalte. Acela a fost un raport preliminar, vizavi de toate eșantioanele acelea. Când vor analiza toate probele normal că vor veni cu o comunicare mult mai clară ca să înțeleagă publicul" a spus psihologul criminalist Liviu Chesnoiu pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close