Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul fetiței de 10 ani care ar fi fost strivită de un dulap la centrul „Cireșarii”. Tatăl micuței spune că a murit după ce a fost împinsă de pe balustradă

Răsturnare de situație în cazul fetiței de 10 ani care ar fi fost strivită de un dulap la centrul „Cireșarii”. Tatăl micuței spune că a murit după ce a fost împinsă de pe balustradă

Răsturnare de situație în cazul fetiței de 10 ani care ar fi fost strivită de un dulap la centrul „Cireșarii”. Tatăl micuței spune că a murit după ce a fost împinsă de pe balustradă
04 Dec 2018   •   16:14

Au apărut detalii cutremurătoare după moartea fetiței de 10 ani de la centrul de copii Cireșarii. Tatăl copilei, Ion Lulea, a infirmat faptul că micuța a ajuns la spital după ce a fost strivită de un dulap de 100 de kilograme, iar la câteva zile de la internare s-a stins din viață. 

Tatăl Andreei susține că, de fapt, micuța a fost împinsă de pe o balustradă de un alt copil de la centru și că a căzut în cap. 

„Andreea a fost împinsă de un copil, Dan, de 10 ani, de pe o balustradă. Mi-au spus alți copii care au fost martori. Copiii au fost apoi împrăștiați la alte centrre, pentru a ascunde ce s-a întâmplat de fapt. Andreea a căzut în cap și a fost dusă la Bagdasar”, a declarat Ion Lulea pentru observator.tv. 

„Eu am văzut-o a doua zi după ce s-a întâmplat. Andreea nu avea nicio zgârietură, nici pe corp, nici la față”, spune tatăl fetei decedate.

Bărbatul mai spune că fetița a suferit trei intervenții chirurgicale la Spitalul Bagdasar Arseni, însă a fost mutată la Spitalul Marie Curie. 

Se pare că micuța a ajuns la spital în comă, unde a fost operată de mai multe ori. Tatăl ei susține că a luat și infecții din spitale. 

Citiți și Anchetă la centrul de copii „Cireșarii”, după ce o fetiță de 10 ani a murit

×
Subiecte în articol: dulap rasturnare
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close