Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul moțiunii împotriva lui Tudorel Toader: Votul a fost suspendat

Răsturnare de situație în cazul moțiunii împotriva lui Tudorel Toader: Votul a fost suspendat

Răsturnare de situație în cazul moțiunii împotriva lui Tudorel Toader: Votul a fost suspendat
06 Mar 2019   •   12:07

UPDATE Ședința în care urma să aibă loc votul a fost suspendată din lipsă de cvorum, după ce PSD a anunțat că nu va vota. Cel mai probabil, dezbaterile vor fi reluate săptămâna viitoare.

„Trebuie să respecte, ca orice ministru, deciziile pe care noi le luăm în Comitetul Executiv. A dat ordonanțe pe care nu le-a discutat, nici măcar nu le-a negociat și nu le-a dezbătut cu magistrații. Ne-a spus într-o situație care nu a fost confortabilă pentru noi și pe care a trebuit să o rezolve doamna premier ulterior. Astea sunt lucrurile pe care i e reproșăm domnului ministru. Nu a dat ordonanța pe Coduri, ordonanța prin care se permite revizuirea celor care se consideră nevinovați nu a făcut-o. Dânsul își face o agendă proprie. Astăzi nu participăm la vot. Vom discuta în coaliție, după care vom lua o hotărâre”, a spus deputatul Cătălin Rădulescu. 

 

Informaţii explozive din şedinţa în care liderii PSD discută dacă îl mai susţin sau nu pe Tudorel Toader. 

Potrivit unor surse, deputatul Cătălin Rădulescu a afirmat că partidul trebuie să îi ceară ministrului justiţiei să îşi dea demisia pentru că nu a respectat cerinţele venite din partea PSD sau chiar să voteze moţiunea. Varianta sa nu este susţinută, însă, de toţi parlamentarii.

În acest moment, Liviu Dragnea discută cu deputații pentru a vedea exact ce vor face în scurt timp. Urmează să coboare către sala de plen pentru a vota moțiunea.

Camera Deputaţilor va vota moţiunea simplă care îl vizează pe Tudorel Toader. Chiar dacă o eventuală adoptare a moţiunii nu înseamnă automat şi demiterea lui Tudorel Toader, tensiunea este foarte mare. UDMR a anunţat deja că nu îl va susţine pe Toader la vot.

×
Subiecte în articol: tudorel toader dezvaluiri
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close