Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul tinerei incendiate. Nu ar fi depus plângerea de viol din proprie inițiativă, ci la îndemnul Poliției

Răsturnare de situație în cazul tinerei incendiate. Nu ar fi depus plângerea de viol din proprie inițiativă, ci la îndemnul Poliției

Potrivit unor surse, tânăra de 17 ani din Mehedinți, care a fost incendiată de un bărbat condamnat pentru cinci crime, dar eliberat condiționat, nu ar fi depus plângerea împotriva acestuia din proprie inițiativă, ci la îndemnul Poliției.

Răsturnare de situație în cazul tinerei incendiate. Nu ar fi depus plângerea de viol din proprie inițiativă, ci la îndemnul Poliției
Sursa foto: Facebook
17 Iun 2020   •   21:00

Conform surselor, polițiștii s-ar fi deplasat la domiciliu fetei pentru că fratele acesteia, care locuia în aceeași casă, era suspectat de furt.

Cu această ocazie, oamenii legii, care cunoșteau faptul că minora se întâlnea cu Ion Cristian Turnagiu, au întrebat-o dacă totul este în regulă în relația lor. Acesta ar fi fost momentul în care fata ar fi mărturisit că individul ar fi violat-o.

Oamenii legii au insistat ca fata să meargă la Poliție pentru a depune o plângere pentru viol împotriva criminalului eliberat condiționat.

Autoritățile susțin că minora fost plasată într-un centru de asistență socială, însă a fost scoasă de acolo chiar de familie, deși rudele știau că fata avea probleme cu fostul deținut.

Fata arsă de vie de un criminal în serie, în Mehedinți, în stare critică la spital

Chiar tatăl fetei a mărturisit cum copila i-a povestit că este hărțuită de acel bărbat, cu care și părintele se cunoștea bine. 

Tânăra de 17 ani a fost incendiată de Ion Cristian Turnagiu, care deși curmase în trecut viețile a cinci oameni, era în libertate. Motivul invocat de bărbat a fost chiar plângerea pe care aceasta a depus-o împotriva sa pentru viol.

Victima se află în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului și prognostic rezervat în privința șanselor de supraviețuire.

Condamnat pe viață pentru cinci crime, Ion Cristian Turnagiu a fost eliberat anul trecut pentru bună purtare.

Instanța de control judiciar a apreciat că bărbatul "și-a format și consolidat o atitudine corectă față de valorile sociale, față de ordinea de drept și față de regulile de conviețuire socială", potrivit motivării tribunalului.

×
Subiecte în articol: fată incendiată mehedinti viol
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close