Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mîţu Stoian. Alte trei persoane au avut probleme după terapia hiperbară

Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mîţu Stoian. Alte trei persoane au avut probleme după terapia hiperbară

Sora îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a acceptat efectuarea autopsiei, după ce a aflat că alți trei pacienți au avut probleme mari de sănătate în urma oxigenării excesive la clinica privată unde artistul a mers pentru recuperarea post-COVID.

Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mîţu Stoian. Alte trei persoane au avut probleme după terapia hiperbară
de Claudia Popovici    |    07 Noi 2021   •   17:33

„Da facem autopsia pentru că s-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au păţit. Vin oameni afectaţi de acolo de la clinică. El avea 15 ședințe. I s-a făcut rău după prima ședință. Faci o ședință şi te ia cu salvarea? Înseamnă că ceva nu a fost în regulă acolo", a spus sora artistului Petrică Mîţu Stoian pentru Antena 3. 

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la Spitalul din Reșița, județul Caraș-Severin, unde fusese internat cu sechele post-COVID. Petrică Mîțu Stoian, în vârstă de 61 de ani, se afla în tratament post-COVID, însă sâmbătă s-a simțit rău și a ajuns din nou la spital, în Reșița.

Din cauza stării septice, interpretul a fost dus direct la Terapie Intensivă. Din păcate, sâmbătă seara interpretul a murit. Petrică Mîțu Stoian era originar din zona Plaiului Cloșanilor, județul Mehedinți.

Potrivit unor surse medicale, după ce a trecut de boala COVID, computerul tomograf arăta, în septembrie, că plămânul este bine.

Ieri, însă când artistul a ajuns la Reșita, la CT i-au apărut bule de gaz pe plămân, în partea de sus. În acest context, nu este exclus ca acele bule să fi apărut în urma "forțării de oxigen" pe care o presupune terapia hiperbară pentru că, spun medicii, asemenea modificări nu pot apărea de la o zi la alta.

În acest context, sora artistului a cerut medicilor ca mâine la prima oră să fie făcută autopsia pentru a ști cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Totodată acesta dorește să afle dacă medicii de la clinica privată i-au făcut artistului toate analizele necesare înainte de a fi supus terapiei hiperbare. 

×
Subiecte în articol: Petrică Mîțu Stoian deces COVID-19
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close