Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie la Deta: Unul dintre păgubiţi, arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri

Răsturnare de situaţie la Deta: Unul dintre păgubiţi, arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri

Răsturnare de situaţie la Deta: Unul dintre păgubiţi, arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri
Sursa foto: Foto: Videonews
25 Aug 2011   •   13:22

Răsturnare de situaţie în cazul Deta. Ştefan Alexandru, unul dintre bărbaţii băgaţi în spital de fiii primarului s-a transformat din victimă în agresor. Poliţiştii au descoperit aseară mai multe gloanţe în casa lui şi l-au săltat. Bărbatul şi-a petrecut noaptea în arest.

Ştefan Alexandru, bărbatul care a fost cel mai grav rănit de Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri

Poliţiştii au găsit un încărcător şi două cartuşe care vor fi expertizate.

Se pare că bărbatul voia să fugă din ţară. El îşi depusese actele ca să-şi reînnoiască paşaportul.

În urmă cu o lună Ştefan Alexandru şi prietenii săi s-au luat la bătaie în centrul oraşului Deta cu fiii primarului. În urma scandalului, el a ajuns la spital, iar Bogdan şi Călin Roman, după gratii.

 


Ancheta măcelului a scos la iveală alte afaceri ilegale, pe care agresorii şi victimele le împărţeau. După ce şi-a dat demisia, fostul şef al poliţiei din Deta a spus că fiii primarului şi-au împrumutat rivalii cu mii de euro, pentru a cumpăra ţigări de peste graniţa. Aceştia au fost prinşi însă şi ţigările au fost confiscate.

Ştefan Alexandru va fi audiat şi apoi, cel mai probabil, va fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Deta ancheta arestat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close