Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație pentru Cristian Boureanu. A fost bătut rău. Avem imaginile!

Răsturnare de situație pentru Cristian Boureanu. A fost bătut rău. Avem imaginile!

Răsturnare de situație pentru Cristian Boureanu. A fost bătut rău. Avem imaginile!
10 Iun 2017   •   23:10

Răsturnare de situație în cazul lui Cristian Boureanu. Au apărut noi imagini în care se vede că fostul deputat a fost lovit la rândul său de polițist.

În videoclip se observă cum polițistul, lovit inițial de Cristian Boureanu, a reacționat și l-a lovit la rândul său pe fostul deputat. Incidentul are loc în Piața Charles de Gaulle.

Avocata lui Cristian Boureanu a povestit la Antena 3 că fostul deputat susține că înainte de această altercție, clientul său a fost lezat de polițiști.

De cealaltă parte, Dumitru Coarnă susține că polițistul a recunoscut că l-a lovit pe Cristi Boureanu ca gest reflex la lovitura primită.

Ce susține avocata lui Cristian Boureanu

Avocata lui Cristian Boureanu, Luiza Popescu, a povestit la Antena 3 cum s-a desfășurat evenimentele, potrivit declarațiilor oferite de clientul său.

„Este al doilea incident. Cu privire la primul incident la care noi am făcut referire, nu a fost nicio altercație când domnul Boureanu, care se afla în dreapta, a fost oprit. Filtrul nu a avut nimic de obiectat. Ulterior, al doilea epidod, pe care îl aveți în imagini, este când echipajul l-a urmărit. Primul incident a fost lângă ambasada Chinei, iar a doilea, la Charles de Gaulle. Este foarte important să știți acest lucru pentru că între cele două episoade, există o distanță de 700-800 de metri în care practic se presupune că au început altercațiile verbale, în urma cărora echipajele de poliție l-au urmărit și au încercat să-l scoată din mașină și a urmat ceea ce știți”.

„Domnul Boureanu în toate declarațiile susține acest incident, din cauza trecutului tumultos, credibilitatea sa nu știu dacă este cum trebuie. Faptele au existat. (...)

În urma acestui incident a căzut la pământ, iar unul dintre polițiști l-a ridicat”, mai spune avocata.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close