Antena 3 CNN Actualitate Răsvan Popescu: Voi contesta în justiţie concluziile ANI pe care le consider neîntemeiate

Răsvan Popescu: Voi contesta în justiţie concluziile ANI pe care le consider neîntemeiate

Răsvan Popescu: Voi contesta în justiţie concluziile ANI pe care le consider neîntemeiate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    07 Aug 2013   •   13:17

Fostul preşedinte al CNA Răsvan Popescu, în prezent membru al Consiliului, a anunţat miercuri, pentru Agerpres, că va contesta în justiţie concluziile ANI privind faptul că ar fi încălcat regimul juridic al conflictului de interese, concluzii pe care le consideră neîntemeiate.

"Este vorba de două lucruri fără nicio legătură unul cu altul. Una e activitatea mea de creaţie literar-artistică la care Legea 161 privind regimul conflictelor de interese îmi dă dreptul pe durata mandatului la CNA, adică realizarea de scenarii literare, şi alta este munca mea în Consiliu", a afirmat Popescu.

El şi-a exprimat convingerea că va avea câştig de cauză în justiţie. "Sunt sigur că voi avea câştig de cauză în justiţie. Sunt convins", a adăugat Popescu.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Christian Mititelu (membru al Consiliului Național al Audiovizualului) și încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de natură penală de către Răsvan Popescu (fost președinte al Consiliului Național al Audiovizualului).

×
Subiecte în articol: ANI
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close