Antena 3 CNN Actualitate Un râu de lângă Bascov s-a umplut de sânge: "Ne batem joc de mediu şi de oameni"

Un râu de lângă Bascov s-a umplut de sânge: "Ne batem joc de mediu şi de oameni"

Un râu de lângă Bascov, judeţul Argeş, s-a umplut de sânge, după ce o carmangerie locală a găsit soluţia pentru a scăpa de sângele animalelor sacrificate. Astfel, toată mizeria de la carmangerie este deversată, printr-o conducă, în râu.

Un râu de lângă Bascov s-a umplut de sânge: "Ne batem joc de mediu şi de oameni"
Sursa foto: Facebook
de Diana German    |    27 Ian 2021   •   13:10

Un râu din Bascov se umple de sânge provenit dintr-o conductă de deservare ce aparţine de o carmangerie locală.

Localnicii spun că toată mizeria este aruncată în apa râului şi că tot acolo ajunge sângele provenit de la animalele sacrificate.

Imaginile au fost postate de un localnic pe reţelele de socializare. 

"Imagini şocante în Bascov, sânge revărsat direct în râul Bascov, afluent al râului Argeş. Locuitorii de pe strada Micşunele sunt terorizaţi efectiv de o carmangerie locală. Mirosul persistent şi mizeria obligă oamenii să stea cu geamurile închise tot timpul anului.

Avem pretenţii de comună europeană, dar noi ne batem joc de mediu şi de cetăţenii comunei. Mă întreb ce interese sunt la mijloc, de ce nu este sancţionat operatorul economic pentru aceste practici ilegale?" este mesajul publicat pe Facebook.

Autoritățile s-au sesizat însă abia după ce aceste imaginile au fost făcute publice. Reprezentanții Gărzii de Mediu Argeș au început un control  la carmangerie și au spus că în câteva zile vor putea face publice rezultatele.

×
Subiecte în articol: Bascov Argeş
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close